Telenet-nummering



Soms kan ne mens al eens deugd hebben van gewoon te zappen. Ikzelf ben tv-klant bij Telenet. Niet omdat het een tof product was. Niet omdat het goedkoper was. Geen idee trouwens wie de goedkoopste is. Beetje onduidelijk. Vast complex, die tariefberekeningen. Gewoon bij Telenet omdat... Ja, gewoon. En eigenlijk kan ik niet klagen. Beetje duur, ja, maar verder... Ze doen dat goed. Alleen de nummering van de tv-zenders, daar hebben ze bij den Telenet toch niet echt over nagedacht.

Nummer één is vtm. Niets mis mee, denk je. Maar dan zap je verder en kom je weer bij een, maar dan op twee. En drie is eigenlijk vier. Vier is canvas en vijf gaat weer af naar 2(BE). De echte vijf zit op zes. Vitaya op zeven en dan denk je dat je bij acht bent, terwijl de echte acht pas op negen komt.

Ik vind het wat complex. Als zapper ben ik op zoek naar eenvoud. Is da ni zo?


PS: fotootje van youtube-filmpje geplukt dat je tips geeft hoe je legomeubels kan maken. Altijd interessant. Je weet nooit wanneer je dat kan gebruiken (tik in: how to make lego furniture). Voor alle duidelijkheid: ik heb het via een duik in de Google afbeeldingen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

wat als we eens wat minder zouden wat alsen?

beetje luiheid boven!

correct zijn 2